Το PRAKSIS BCC είναι φορέας υποστήριξης στο 13ο Ετήσιο Capital Link Sustainability Forum

Είναι μεγάλη μας χαρά, που το PRAKSIS BCC, το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Citi Foundation, είναι φορέας υποστήριξης στο 13ο Ετήσιο Capital Link Sustainability Forum με τίτλο «Χρηματοδότηση, Επενδύσεις & Βιώσιμη Ανάπτυξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στο Divani Caravel Athens Hotel.

Tο Συνέδριο, με τη συμμετοχή ανώτατων εκπροσώπων από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, και λαμβάνοντάς υπόψη τις νέες τάσεις αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις για τη Βιωσιμότητα, Χρηματοδότηση & Επενδύσεις θα καλύψει τα καίρια αυτά ζητήματα καθώς και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, που έχουν ως στόχο την εύρυθμη και ισότιμη λειτουργία της αγοράς με μακροπρόθεσμο όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κοινωνία γενικότερα.

Από το εξωτερικό συμμετέχουν οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Dean Metropoulos & John Koudounis, οι οποίοι θα κάνουν μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος συζήτηση  καθότι ειδικά ο κ. Κουδούνης θα αναφερθεί στο Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equity Fund που έκανε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE ARCA.

To Συνέδριο κλείνει με την απονομή του “2023 CAPITAL LINK SUSTAINABILITY LEADERSHIP AWARD” στην κυρία Βασιλική Λαζαράκου, Διδ. Νομικής, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Μοιρασου το αρθρο