Κάνε την ιδέα σου, επιχείρηση!
Δήλωσε Συμμετοχή
Ο Λεωνίδας ίδρυσε
τη δική του επιχείρηση
χειροποίητων καλλυντικών ελαιόλαδου!
ktimathrinax.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ασπασία μαθαίνει
μικρούς και μεγάλους
να αγαπούν τη σωστή διατροφή!
paidiastinkouzina.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Στέλιος ίδρυσε
τη δική του επιχείρηση
κινηματογραφικών παραγωγών!
Δήλωσε Συμμετοχή
0

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ
PROJECTS

0

ΩΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
& COACHING

0

ΕΝΕΡΓΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

0

ΘΕΣΕΙΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ

47% των συμμετέχοντων κάνουν το όνειρό τους πράξη!

Γιατι Praksis BCC

Διότι θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις την επιχειρηματική σου ιδέα. Θα σε βοηθήσει να οργανώσεις σωστά το επιχειρηματικό σου εγχείρημα και να μειώσεις το ρίσκο αποτυχίας.
Διότι το PRAKSIS BCC δεν ασχολείται μόνο με το επιχειρηματικό project, αλλά και με τον ίδιο τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, αναπτύσσοντας τις απαραίτητες προσωπικές δεξιότητες που χρειάζεται για να πετύχει επιχειρηματικά.
Διότι η εργασία που γίνεται στο PRAKSIS BCC είναι εξατομικευμένη και στοχεύει συγκεκριμένα στις ανάγκες του δικού σου επιχειρηματικού project.
Διότι το PRAKSIS BCC είναι ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 4 μηνών, του οποίου η μεθοδολογία έχει βραβευτεί.
Διότι τα αποτελέσματα είναι έμπρακτα, καθώς 1 στους 3 κάνει την ιδέα του πράξη.
Διότι στο PRAKSIS BCC θα έχεις πρόσβαση σε συμβούλους διαφορετικών ειδικοτήτων (κοστολόγηση, στρατηγική, marketing, ψηφιακό marketing, branding, ebusiness κ.α.)
Διότι στο PRAKSIS BCC θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια από οργανισμούς όπως Citi, Deloitte, Oriflame, ΚΕΜΕΛ κ.α.
Διότι θα έχεις επαφή με διακεκριμένους CEO και επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο Δίκτυο Πρεσβευτών του PRAKSIS BCC.

Η Praksis

Η PRAKSIS είναι ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει σαν αντικείμενο το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης. Ιδρύθηκε το 2004 και προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες ανεξαρτήτως από φύλο, χρώμα, εθνικότητα, φυλή, πολιτική ή θρησκευτική κατεύθυνση και σεξουαλικό προσανατολισμό.
Από το 2014, η PRAKSIS έχει αναγνωρίσει πως η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη μείωση του οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού. Έτσι, δημιούργησε το RAKSIS Business Coaching Center ένα βραβευμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας που ακολουθεί μία ολιστική προσέγγιση.

ΤO CITI FOUNDATION

Το Ίδρυμα Citi είναι ο αποκλειστικός χρηματοδότης του προγράμματος PRAKSIS BCC από τον Αύγουστο του 2016. Έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 9 κύκλους του προγράμματος επιχειρηματικότητας που υλοποιεί η PRAKSIS,  δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 380 ανθρώπους και 260 επιχειρηματικά project, να συμμετέχουν δωρεάν σε ένα εντατικό πρόγραμμα επιχειρηματικής συμβουλευτικής, business coaching και σεμιναρίων ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Το αποτέλεσμα είναι κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, να έχουν δημιουργηθεί συνολικά 128 νέες επιχειρήσεις και 300 θέσεις εργασίας. Με άλλα λόγια, από τα επιχειρηματικά project που συμμετέχουν στο PRAKSIS BCC, ποσοστό μεγαλύτερο του 60% υλοποιούνται και γίνονται βιώσιμες επιχειρήσεις.

THINK BUSINESS PODCAST BY PRAKSIS BCC

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

PRAKSIS BCC AMBASSADORS

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Φεβρουάριος
2022

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Στο διάστημα αυτό, το πρόγραμμα δέχεται τις αιτήσεις σας μέσω της φόρμας συμμετοχής και πραγματοποιείται η αρχική αξιολόγηση από την ομάδα του PRAKSIS BCC.

Φεβρουάριος
2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συλλογή & Αξιολόγηση Αιτήσεων Συμμετοχής

Μάρτιος
2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ BOOTCAMP

Οι συμμετέχοντες του κύκλου καλούνται να παρακολουθήσουν ένα ένα διήμερο εντατικό επιχειρηματικό bootcamp, το οποίο περιλαμβάνει workshops που καλύπτουν τις απαραίτητες θεματικές ενότητες για την ομαλή έναρξη μίας επιχείρησης.

Μάρτιος – Ιούνιος
2023

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & COACHING

Μετά το bootcamp, ξεκινά επίσημα η έναν προς ένα επιχειρηματική υποστήριξη των συμμετεχόντων του προγράμματος. Αυτή περιλαμβάνει συνεδρίες με επιχειρηματικό σύμβουλο και coach.

Ιούνιος
2023

ΛΗΞΗ ΚΥΚΛΟΥ & PITCHING EVENT

Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις ιδέες/επιχειρήσεις τους σε κοινό με στελέχη μεγάλων εταιρειών και καταξιωμένους επιχειρηματίες από πολλούς κλάδους.