ΧΟΡΗΓΟΙ

Δωρητής

Από τον Αύγουστο του 2016, το PRAKSIS BCC χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Citi Foundation στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Pathways to Progress”. Είναι ένα παγκόσμιο τριετές πρόγραμμα επένδυσης 100 εκατομμυρίων δολαρίων και εθελοντικής προσφοράς 10.000 εργαζομένων της Citi, με στόχο να υποστηρίξει την επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση 500.000 νέων σε όλον τον κόσμο για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας. Πρόκειται για την επέκταση μίας αρχικής προσφοράς 50 εκατομμυρίων δολαρίων που υποστήριξε περισσότερους από 100.000 νέους σε δέκα πόλεις των ΗΠΑ.

Η πρωτοβουλία Pathways to Progress στοχεύει στη μείωση της ανεργίας των νέων στις μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο, στη βελτίωση της ποιότητας του εργατικού δυναμικού δημιουργώντας ευκαιρίες για πρώτη εργασία, πρακτική, επαγγελματική κατάρτιση και ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει τα ευρήματα μίας νέας παγκόσμιας έρευνας που καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο αισιοδοξίας των νέων αλλά και την έλλειψη που υπάρχει σε ευκαιρίες και δεξιότητες.

Αρχικοί Χρηματοδότες

Το PRAKSIS Business Coaching Center ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014. Τα πρώτα χρόνια της δράσης του, μέχρι και το Μάιο του 2016 έχει την υποστήριξη των ακόλουθων φορέων.
Τους ευχαριστούμε θερμά.

US-Embassy

U. Embassy Athens (2014 – 2015)

JP-Morgan

J.P Morgan (2014 – 2015)

Visa-logo

VISA (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2016)

Limmat-Color-High

LIMMAT STIFTUNG (Δημιουργία OneUp)

Vapori

ΑΜΚΕ ΒΑΠΟΡΙ (2015)