side-area-logo
ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημήτρης και η Μαριλένα Παναγοπούλου είναι οινοπαραγωγοί. Παρέλαβαν μια ιδιωτική επιχείρηση με αμπελώνες στη Μαντινεία που παρήγαγε χύμα κρασί. Εκμεταλλευόμενοι τις σπουδές τους και την εργασιακή τους εμπειρία, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα, στο επώνυμο εμφιαλωμένο κρασί. Καλλιεργούν τα αμπέλια τους, παράγουν τα δικά τους σταφύλια, οινοποιούν και εμφιαλώνουν Μοσχοφίλερο και Merlot με την επωνυμία ΑΝΤΙΝΟΗ. Το Κτήμα Παναγόπουλου τους βρίσκεται δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Μαντινείας .

centiva