ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

Χάρη στο PRAKSIS BCC λάβαμε γνώσεις και συμβουλευτική που μας βοήθησαν να στήσουμε σωστά την επιχείρησή μας, να αποφύγουμε λάθη, να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα, αλλά και να αποκτήσουμε σφαιρική γνώση για τη λειτουργία της επιχείρησής μας μελλοντικά. Η αίτηση για συμμετοχή ήταν η καλύτερη κίνηση που έχουμε κάνει!!!

Δάφνη Ζουλού | Συνιδρύτρια, Oriad Athens

Είτε ξεκινάς τώρα την εταιρία σου είτε την έχεις δημιουργήσει χρόνια πριν, σου συστήνω ανεπιφύλακτα να αιτηθείς της συμμετοχής σου στο PRAKSIS BCC! Μόνο κερδισμένος θα βγεις!

Χριστίνα Βασιλειάδου | Ιδρύτρια, Loom to Room

Τo PRAKSIS BCC αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργαλείο για την ενδυνάμωση και την στήριξη των επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού τους δίνοντας την στοχευμένη γνώση που χρειάζονται σε οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο.

Ντόρα Ζαχαροπούλου |  Ιδρύτρια, Anassa

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Συνιστάται σε όλους όσους έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση. Μάθαμε νέα πράγματα και αναθεωρήσαμε πολλά άλλα που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε, αλλά τελικά αποδείχθηκαν ότι ήταν λανθασμένα.

Χριστόφορος Θεοδώρου |  Συνιδρυτής, Biscotto Studio

Το PRAKSIS BCC ήταν σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης για εμάς τη στιγμή που στήναμε μια νέα επιχείρηση. Μας προσέφερε σπουδαία εφόδια και κυρίως πρακτικές γνώσεις πάνω στο χειρισμό μιας επιχείρησης. Είμαστε πολύ τυχεροί που συμμετείχαμε σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Εύη Μαύρου |  Συνιδρύτρια, Pelian Lab

Το PRAKSIS BCC είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για κάθε νέο επιχειρηματία. Νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας, γιατί πήρα πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές και ήδη η ιδέα-επιχείρησή μου έχει προχωρήσει πολύ και ουσιαστικά, από τότε που μπήκα στο πρόγραμμα.

Βασιλεία Δερελή|  Ιδρύτρια, Deep Tracing

Θεωρούμε ότι το PRAKSIS BCC είναι απλά απαραίτητο στους/ις επιχειρηματίες στο ξεκίνημα της δραστηριότητάς τους. Νιώθουμε ότι βρεθήκαμε σε ένα πρόγραμμα που μπαίνει “στα παπούτσια μας”. Οι άνθρωποι του κατανοούν τις ανάγκες μας και έχουν άμεση σχέση με την αγορά. Ως τυφλοί επιχειρηματίες δε, νιώσαμε από το πρώτο λεπτό πως απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που είναι εδώ για να φτιάξουν επίσης ένα πρόγραμμα που δεν αποκλείει κανέναν και καμία, με υλικό προσβάσιμο σε όλους και ανθρώπινο δυναμικό με πραγματική όρεξη και πίστη σε αυτό που κάνει!

Χρυσέλλα Λαγαρία | Συνιδρύτρια, BlackLight

Άκρως απαραίτητη και σημαντική υποστήριξη/συμβουλευτική που χρειάζεται κάποιος πριν την ίδρυση, αλλά και κατά την ύπαρξη της επιχείρησης του.

Γαβριέλλα Κηπουρού | Συνιδρύτρια, Rainbow Bistrot

Το PRAKSIS BCC αποτέλεσε μια εξαιρετική λύση για εμένα καθώς με βοήθησε να οργανώσω τις υπηρεσίες μου και να θέσω τη βάση για την λειτουργία και επέκταση μου με τους εξειδικευμένους συμβούλους του, τις γνώσεις του και την προθυμία υλοποίησης του οράματός μου.

Ειρήνη Λώλη | Ιδρύτρια, Santi Therapy

Ήταν ένα πολύτιμο δώρο, ευχαριστώ θερμά!

Ασπασία Πρόβου | Ιδρύτρια, Παιδιά στην Κουζίνα

Είναι μεγάλη βοήθεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας και να βρούμε λύσεις για να αναπτύξουμε την επιχείρηση μας.

Αλμπίνα Σάβτσιουκ | Ιδρύτρια, Smaragdas Art

Είμαι ευγνώμων. Πίστευα πως θα μάθω πράγματα αλλά αυτά που αποκόμισα τελικά είναι πολύ περισσότερα και πολύ ουσιαστικά. Η συμμετοχή μου υπήρξε καθοριστική για την μελλοντική πορεία της επιχείρησης μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Βάσια Μήτσιου | Ιδρύτρια Μια φορά κι έναν καιρό

Ότι και να πω είναι λίγο! Η υποστήριξη, η πίστη στα όνειρα όλων μας η, βοήθεια που έλαβα ανιδιοτελώς, οι γνώσεις που απέκτησα, είναι πραγματικά πολύτιμες! Το γεγονός ότι κάποιος άλλος πέρα από μένα πίστεψε στο όνειρό μου και στην επιχείρησή μου είναι υπέροχο και μου έδωσε δύναμη να κυνηγήσω τα όνειρά μου! Είμαι ευγνώμων για την βοήθεια που μου έδωσε αυτό το πρόγραμμα ευχαριστώ από καρδιάς. Το έργο που επιτελείτε είναι ανυπολόγιστης αξίας!

Δέσποινα Γκαλτσά |  Ιδρύτρια, TatoLila

Μια πολύ ωραία εμπειρία. Όσο πιο πολύ χρόνο αφιερώσει ο κάθε συμμετέχοντας τόσο περισσότερα πράγματα θα μάθει για την επιχείρηση του.

Νίκος Κυανός |  Ιδρυτής, Paper Tales

Ένιωσα εξαιρετικά τυχερή. Το PRAKSIS BCC μου άνοιξε τους ορίζοντες, μου έδωσε να καταλάβω βασικές προκλήσεις και ευκαιρίες της επιχειρηματικότητας, μου έδωσε το έναυσμα για αναθεωρήσεις και σκέψεις πάνω στην ιδέα μου. Μα κυρίως με έκανε να καταλάβω πως μπορώ να τα καταφέρω! Με τη βοήθεια τους σε γνώσεις, με την υποστήριξη τους (έμπρακτη και ψυχολογική) και με πολλή δουλειά και πάθος από μέρους μου. Είμαι σίγουρη πως θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη για αυτή την ομάδα που με φιλοξένησε ώστε να με βοηθήσει και με ενθάρρυνε να κυνηγήσω το όνειρο μου!

Σταυρούλα Κουζνέτσωφ |  Ιδρύτρια, Nostalgia

Η εμπειρία μου στο PRAKSIS BCC ήταν από τα πιο ουσιαστικά πράγματα που έχω κάνει σε επίπεδο εκπαίδευσης. Για κάθε «γιατί» και κάθε «πώς» υπήρχε ο κατάλληλος άνθρωπος να με καθοδηγήσει. Με ανοιχτό μυαλό και πολλή όρεξη για δουλειά, σε 4 μήνες κατάφερα να κάνω την επιχειρηματική μου ιδέα πράξη.

Ολυμπία Καραλή |  Ιδρύτρια, Why Math

Εξαιρετικά οργανωμένο πρόγραμμα, με στοχευμένες κατευθύνσεις συμβουλών, πρακτική εφαρμογή των ιδεών και επαγγελματική προσέγγιση των επιχειρηματικών στόχων.

Ματίνα Μέγλα | Ιδρύτρια, megla-m

To PRAKSIS BCC ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί τα τελευταία 3 χρόνια που προσπαθώ να στήσω την επιχείρησή μου. Μέσα σε μόλις 4 μήνες, με τη βοήθεια των συμβούλων, άρχισα επιτέλους να βλέπω το JellyKids να παίρνει μορφή και το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα.

Σταυρούλα Σαρηγιάννη | Ιδρύτρια, Jellykids

To PRAKSIS BCC ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Με εντυπωσίασε η σφαιρικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το επιχειρείν, καθότι προσφέρει πληθώρα πληροφοριών και γνώσεων σε όλους τους τομείς. Κυρίως όμως, με κέρδισε το ζεστό κλίμα. Το ειλικρινές ενδιαφέρον και η εξαιρετική συνεργασία με βοήθησαν να προχωρήσω την επιχειρηματική μου ιδέα, όχι ένα, αλλά πολλά βήματα.

Σοφία Τζουανάκη | Ιδρύτρια Nymphes Cosmetics

Μπόρεσα να βρω συγκεντρωμένο όλο το υλικό, τα εργαλεία, την γνώση και τα κατάλληλα άτομα ώστε να απαντήσω τα ερωτήματα τα οποία με προβλημάτιζαν για το ξεκίνημα της επιχειρηματικής μου ιδέας.

Δώρα Μουδάτσου | Ιδρύτρια, Nishi Santorini

Το PRAKSIS BCC με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα βήματά μου και μου εξασφάλισε την οικονομική υποστήριξη που χρειαζόμουν για την ανάπτυξη της επιχείρησης

Μαρίνα Παπαχριστοπούλου | Ιδρύτρια, Foggnos

Η συμμετοχή μου για δεύτερη φορά στο πρόγραμμα με βοήθησε και με πήγε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία της προσπάθειάς μου. Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Βοεράκος | Ιδρυτής, Materdome

Τα σημαντικότερα που πρέπει να γνωρίζεις είναι που βρίσκεσαι και που θέλεις να φτάσεις. Το “πως” είναι για το τέλος. Σας ευχαριστώ θερμά που με βοηθήσατε να ψάξω βαθιά μέσα μου και να βρω το δικό μου κομμάτι σε αυτό τον κόσμο!

Σαμπαχάτ Αμιλέρ | Ιδρύτρια, Sabahat Skincare

Μια εξαιρετική εμπειρία με πολύ υπεύθυνους ανθρώπους και γνωστές των αντικειμένων τους. Η καλύτερη καθοδήγηση!

Δημήτριος Παπαντωνόπουλος | Συνιδρυτής Gait Assistive Integrated Training

Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα! Παρέχει εργαλεία για να στηθεί μία νέα επιχείρηση, συναντήσεις με συμβούλους που γνωρίζουν το αντικείμενο και γενικότερη υποστήριξη από μία πολύ καλή ομάδα.

Πηνελόπη Τρίπατζη | Συνιδρύτρια, ΓΗ Art

Το PRAKSIS BCC είναι η όαση μέσα στην έρημο της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Όταν κανείς δεν είναι εδώ για να στηρίξει τα όνειρά σου, το PRAKSIS BCC έρχεται να σου δώσει ελπίδα για πρόοδο και επιτυχία.

Αναστασία Χόντζογλου | Ιδρύτρια, Το Πρώτο Σκαλί

Έμαθα πώς να συνθέτω ένα άρτιο επιχειρηματικό σχέδιο και πώς να αντιμετωπίζω προβλήματα και καταστάσεις αργότερα στην επιχειρηματική ζωή.

Adam Begge | Συνιδρυτής, ZooPet

To PRAKSIS BCC με δίδαξε πώς να οργανώνω τον ενθουσιασμό μου και να υλοποιώ τις ιδέες μου.

Αγγελική Φράγκου | Ιδρύτρια, Theatro Retro

Με την πολύτιμη καθοδήγηση των συμβούλων συντάξαμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο. Η λειτουργία της ομάδας βελτιώθηκε. Διευρύναμε τους επιχειρηματικούς μας ορίζετες.

Ανδρέας Ζερκούλης | Συνιδρυτής, Inagros

To PRAKSIS BCC μας βοήθησε στον τομέα του marketing και συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της στρατηγικής μας.

Αντώνης Καραλούλης | Συνιδρυτής Ridemind

Με βοήθησε να δρομολογήσω και να ξεκινήσω το όνειρό μου. Μου έδωσε τα σωστά εργαλεία για το πώς να κάνω τον κόσμο της φαντασίας μου πραγματικότητα και να ξεκινήσω για να πετύχω.

Αθηνά – Μαρία Ρουμπέν | Ιδρύτρια Athena Rouben Fantasy Jewellery

Μας προσέφερε τη γνώση που χρειαζόμαστε για να αναπτύξουμε την στρατηγική μας στο digital marketing. Προσεγγίσαμε και αναλύσαμε με απόλυτη στόχευση τις ανάγκες μας, τα δυνατά και αδύνατα σημεία, μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε τα άφθονα διαθέσιμα εργαλεία.

Νίκος Μπουτσίνης | Συνιδρυτής, Santorini Walking Tours

Όταν ξεκίνησα, είχα μία ιδέα σε ένα παλιό τετράδιο, αλλά δεν είχα ιδέα πώς να προχωρήσω. Με τη βοήθεια του προγράμματος πήραν την απαιτούμενη γνώση και ώθηση από κορυφαίους εισηγητές και συμβούλους.

Χρήστος Λουκάκης | Ιδρυτής, Laigo